✓ Uddannet voksbehandler​

✓ Medlem af SADF​

✓ Tryg og personlig behandling​

Har du ikke tid til dine fødder?​

​Det har jeg!

​Vorte behandling

​Adskillige mennesker oplever at være plaget af vorter i en periode og ved hvor generende og ømme, de knudrede udvækster kan føles og hvor svære, de kan være at slippe af med.

Vorter skyldes en infektion af HPV (Human Papillomavirus) i det øverste lag af huden, epidermis, og er den hyppigste virusinfektion i huden. Vorter optræder hos alle aldersgrupper men plager især skolebørn og teenagere, der særligt døjer med fod- og almindelige vorter.

Vorter opstår, når HPV stimulerer de øverste hudceller til at dele sig hastigt, hvilket medfører disse godartede men dog skæmmende og smitsomme udvækster. Udviklingen af en synlig vorte kan tage adskillige måneder, hvorfor smitten ofte opdages sent.

HPV har i nærheden af 100 kendte undertyper, der manifesterer sig som vorter på forskellige dele af kroppen. Smitte med HPV sker hovedsageligt via direkte hudkontakt eller indirekte ved kontakt med inficerede fugtige og våde overflader, som i svømmehaller og omklædningsrum.

Behandling:

Vorten fryses ved hjælp af et meget koldt stof .

Inden den egentlige frysebehandling, trimmes overflade hud med en lille kniv.

Behandlingen gentages 1 gang ugentlig, til vorten er væk. Hvor mange behandlinger, er individuelt, alt efter vortens størrelse.

Åbningstider

Mine åbningstider er efter dit behov, kontakt for at booke tid​​

​Klinikken ligger på:​

Vandmanden​ 82, 3650 Ølstykke​

Tlf. for tidsbestilling: 27 40 84 64​

Har du lyst til at forkæle andre, kan du også købe et gavekort.​