✓ Uddannet voksbehandler​

✓ Medlem af SADF​

✓ Tryg og personlig behandling​

Har du ikke tid til dine fødder?​

​Det har jeg!

Behandling af ligtorne kan forebygge vedvarende gener

Døjer du med smerter under foden, ovenpå tæerne eller imellem tæerne, så kan det muligvis være en ligtorn der kræver behandling. Besøg min klinik.  Ligtorne kan nemt og skånsomt behandles hos mig, hvor jeg også guider dig til at undgå problemet fremover.

En ligtorn er et område på foden, oftest forrest på foden eller tæerne, hvor huden er hård, hvilket gør ondt, fordi den trykker på nervespidserne. I nogle tilfælde kan der endda opstå sårdannelse. Årsagen til ligtorne kan være forkert fodtøj, tungt arbejde, overvægt eller fejlstillinger på tæer eller en nedsunken forfod. Heldigvis kan man ved behandling af ligtorne komme smerterne til livs.

Hvordan behandler man ligtorne?

Først og fremmest er det vigtigt, at vi sammen fastslår årsagen til dine ligtorne. Problemet vil nemlig aldrig forsvinde, hvis man fortsat begår samme fejl. Oftest er det fodtøjet, der skal byttes ud med en bedre eller bredere model, hvor der er plads til dine fødder. Når årsagen er fundet, kan den konkrete behandling af ligtorne gå i gang.

Ligtorne fjernes ved at skære problemramte område væk, men efterfølgende kræves det, at man giver fødderne luft og plads, så problemet ikke vender tilbage. Jeg sørger altid for at guide dig på bedste vis og udføre så sikker og effektiv en behandling af ligtorne under foden som muligt.

Bestil tid i klinikken til behandling af ligtorne

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående gener, gør du klogt i at booke tid i min klinik allerede nu. Så kan jeg hjælpe dig af med dine smerter gennem en effektiv behandling af ligtorne.

Ring på telefon 27 40 84 64 for tidsbestilling, eller skriv på e-mail sus.lorenzen@gmail.com

Åbningstider

Mine åbningstider er efter dit behov, kontakt for at booke tid​​

​Klinikken ligger på:​

Vandmanden​ 82, 3650 Ølstykke​

Tlf. for tidsbestilling: 27 40 84 64​

Har du lyst til at forkæle andre, kan du også købe et gavekort.​