✓ Uddannet voksbehandler​

✓ Medlem af SADF​

✓ Tryg og personlig behandling​

Har du ikke tid til dine fødder?​

​Det har jeg!

​Fod- og voksklinik

​Jeg er uddannet på Københavns fodplejeskole i Tåstrup i 2011. Jeg er medlem af SADF (sammenslutningen af danske fodplejere), som betyder at jeg opfylder kravene om momsfritagelse og har læst på en SADF godkendt skole.

Jeg har arbejdet i 25 år som industrilaborant, men har altid gerne ville arbejde med mennesker og føle jeg gør en forskel. Da jeg åbnede min klinik i oktober 2011, begyndte jeg samtidig, at arbejde i et privat hjemmeservice firma, som hjemmehjælper.

Jeg tror, at der er mange ældre der har svært ved selv, at klare den daglige fodpleje, gigtpatienter og folk med sukkersyge med føleforstyrrelser, hvor det er rart og nødvendigt, at en professionel kan klare det for sig.

Mange vil også gerne have den følelse af velvære, det er at få ordnet fødder og få fjernet hård hud og ligtorne, som kan være svært, selv at få bugt med.

I min klinik tilbyder jeg flere forskellige fod -og voksbehandlinger samt pålæggelse af Shellac, på hænder og fødder.​

​Jeg tager løbende på kurser og holder mig a´jour.

Plej fødderne - Sund fornuft

Jeg kan tilbyde behandling af:​​

  • Hård hud
  • Ligtorne
  • Nedgroede negle
  • Klipning af negle
  • Fod og neglesvamp
  • Parafinbehandling

"Sure tæer" er ingen hindring, da behandlingen starter med et dejligt fodbad, imens jeg opretter journal, eller vi snakker om hvordan det er gået siden sidst. Du får selvfølgelig også en kop kaffe eller te, mens jeg nusser om dig.

Plej kroppen - Sund fornuft

Voks: Jeg er også uddannet kvalificeret voksbehandler, så skal du til fest, ud at rejse, sommeren er kommet, eller du bare føler, at der er for mange hår de forkerte steder, så lad mig klare det.
Jeg bruger to forskellige vokse. Alt efter hvor på kroppen du skal have fjernet hår, bruger jeg en fast (rool-on) og strips, eller en flydende, der trækkes direkte af. Begge vokse dufter dejligt og du bliver efterbehandlet med velduftende olie, så huden efterlades blød og lækker.

Shellac: Har du brug for en neglelak der holder, så prøv Shellac, som jeg også har i min klinik. Den er unik, da den mellem hvert lag bliver hærdet under en UV lampe. Der er altså hverken tale om gelé (kunstige), eller påsatte negle (kunstige), men en neglelak der lægges på dine egne negle og garanteret holder 14 dage, på hænderne og endnu længere på fødderne.

Åbningstider

Mine åbningstider er efter dit behov, kontakt for at booke tid​​

​Klinikken ligger på:​

Vandmanden​ 82, 3650 Ølstykke​

Tlf. for tidsbestilling: 27 40 84 64​

Har du lyst til at forkæle andre, kan du også købe et gavekort.​